top of page

Om oss

Dette gjør vi

Gamle i gamet: Tidligere Daglig leder Markus (til venstre) og eier Leif (til høyere)

Daglig leder Lars Monstad og eier Leif I. Bratterud er opptatt av at elevene skal få maksimalt utbytte av undervisningen og samtidig ha det gøy i prosessen. De har til sammen nærere 40 års erfaring med musikkundervisning og har tusenvis av opplærte og flinke musikere på samvittigheten. 

 

Backstage Musikkskole startet i 1996 og er en privat musikkskole i Akershus med undervisning i Sandvika og Strømmen. Skolen har både individuell og gruppeundervisning (se priser & kurs). Vi underviser alle fra begynner til viderekommen og ønsker alle uansett ambisjonsnivå hjertelig velkommen! 
 

På Backstage Musikkskole er vi utrolig stolte over å ha de beste lærerne i landet. Vi har unge, høyt utdannede og aktive lærere som i tillegg til undervisning driver med musikk på profesjonelt nivå. I motsetning til andre musikkskoler hvor det ofte er både eldre lærere og litt mer gammeldags undervisning, har vi på Backstage lærere som mestrer alt fra Mozart til Kygo. Vi har respekt for de gamle klassiske tradisjonene samtidig som vi har det beste tilbudet i Norge innenfor populær musikk og musikkproduksjon. Klikk gjerne på linkene under lærerne for å se hva alle de flinke lærerne driver med.

Lærerne
_haakon_paulsen_Matilde-Kjetil-3597.jpeg
Kjetil Heibert

Vokal/Piano

Kjetil Heibert er en utforskende pianist og keyboardist som tar en bachelorgrad i utøvende rytmisk musikk. Med en musikalsk bredde som strekker seg fra elektronisk musikk til jazz piano og tidligere erfaring som lærer på kulturskole og folkehøgskole er han engasjert i elevens særpreg. Med en lidenskap for musikk er han opptatt av å være en veileder og inspirere eleven til å finne sin vei. Han er aktiv i mange oslobaserte band derav GiFU, The Pressed og Fuzzycat Organ Quartet for å nevne noen.

27629284_341058176375790_6995887703725506001_o_edited.jpg
Per Tore Løberg Monstad

Gitar/Bass/Musprod.

Per Tore er et multitalent fra Trøndelag som har jobbet som profesjonell musiker i Berlin de siste 4 årene med bandet Banglist, Nå har han endelig flyttet hjem til Norge for å fortsette utdannelsen i Pedagogikk. Per Tore har god erfaring med å tilrettelegge undervisningen til elevens behov og er flink på å skape god relasjon med elevene. 

Håvard Haugland

Gitar/Piano

Håvard underviser i både elektrisk og akustisk gitar og har utdannelse fra høyskolen i Bergen. Han mestrer rock, metal, blues og jazz. Han er også en aktiv musiker, og spiller i bandet Janos og Theo Myling

10355480_759451610744017_2694717184468735532_o.jpg
Sverre Grønvold Bøe

Trommer

Sverre er en utrolig dyktig trommelærer som spiller i mange band rundt om i Oslo. Han har bachelor i Populærmusikk fra Høyskolen kristiania, og  medvirket på 4 album som med forskjellige artister som ligger ute på Spotify. Sverre har også fått musikken sin spilt på Norges mest populære radio kanal P3. 

Leif Bratterud

Piano/Eier

Leif startet musikkskolen i 1996 og har siden den gang jobbet med drift og undervisning. Leif er en entusiastisk pianist og underviser i både klassisk piano og popmusikk.

IMG_6058_edited.jpg
Elise Olsen

Vokal/Piano

Elise Olsen er en engasjert sanglærer med en bachelor i musikkpedagogikk fra Norges musikkhøgskole. Hun har undervist elever i alle aldre ved Poprommet og Bærum kulturskole, og har bred erfaring som utøvende sanger, inkludert konserter og produksjoner både i Norge og internasjonalt. Med en lidenskap for musikk og pedagogikk, fokuserer Elise på å inspirere og utvikle talenter hos sine elever.

12440395_10154182744856336_593045928417291754_o_edited.jpg
Even Tekrø

Gitar/Piano

Even Tekrø er en ekte rockegitarst med Mastergrad i musikk og Pedagogisk utdanning fra Universitetet i Oslo og Westerdals. Han mestrer de fleste sjangre, nivå og har alltid et glimt i øyet på jobb. Som de fleste lærerne våre er han også en aktiv musiker og spiller i rockebandet Killerkid Mozart.

Vilde Aakree Lie
Vilde Aakre Lie

Komposisjon/Vokal/Piano

Vilde Aakre Lie er en talentfull komponist, sanger og pianist fra Trondheim som studerer master i komposisjon på Norges Musikkhøgskole. Hun har bachelor i jazz og pedagogikk(PPU) fra NTNU i tillegg til en videreutdanning i jazzkomposisjon fra NMH. Vilde er en populær lærer med lang erfaring og vi er heldige som har hun. Hun er for tiden aktuell med bandet Mon Mio

Leon Røsten Piano Lærer Backstage
 Leon Røsten

Gitar/Piano

Leon har mastergrad i utøvende jazz fra NTNU, pedagogikk fra Norges Musikkhøgskole og er en av Norges beste jazz pianister. Han underviser i piano og gitar på alle nivåer og er en veldig hyggelig og flink fyr! Når han ikke underviser på Backstage er han som regel aktiv med bandet sitt og spiller regelmessig konserter rundt i Norge.

11046612_10152689280705756_2276174645918951482_n.jpeg
Anders Hunstad

Trommer/Piano

Anders er en av de som har jobbet lengst på backstage og har utrolig lang erfaring som lærer og utøvende musiker. Han spiller i et av verdens mest kjente metalband Satyricon og har spilt konserter verden rundt!

Lars Løberg Monstad Piano Lærer
Lars Løberg Monstad

Piano/Musikkprod./Daglig Leder

Lars er den nye daglige Lederen på Backstag samtidig som han underviser i mange instrumenter. Han har master i musikk, pedagogisk utdanning og kulturledelse, og har over 10 års erfaring som pianolærer. Som musikkprodusent har Lars vært med å produsere musikk til tv-serier, produsert flere artister på spotify og jobber fortiden med AI og forskning sammen med Universitetet i Oslo. Utenfor musikken er Lars opptatt av gaming, langrenn og Formel 1!

IMG_0777_edited.jpg
Benjamin Haavelsrud

Trommer/Gitar/Piano

Benjamin er en utrolig dyktig Gitar lærer som mestrer de fleste instrumenter og sjangre. Han studerer på Norges Musikkhøgskole og spiller i mange band i Oslo.

85162885_2986836204694738_42264547679681
Live Sollid

Musikkproduksjon EDM, POP, Elektronisk Musikk

Live Sollid er en av Norges beste musikkprodusenter. Hun har lang erfaring som både utøver, lærer, produsent og Bachelorgrad fra Norges Musikkhøgskole og Master Goldsmith University(London). Nå i sommer gir hun ut EP under artistnavnet Mörmaid og spiller på Øyafestivalen i Oslo

IMG_7017 (1)-kopi.jpeg
Lydia Haugan Helland

Vokal/Piano/Låtskriving/Hjemmestudio 

Lydia finner stor glede i det å være allsidig med instrumenter og sjangre, og hun vil gi hver enkelt elev veiledning på det de ønsker å fokusere på; vokalteknikk, formidling, piano eller utforske det å produsere og synge egen musikk. Hun har bachelor i Låtskriver og Artist ved UiA, rytmisk institutt. Lydia jobber som soloartist og med folkemusikkgruppa Snillan Du

306604212_10229485091093989_8215736042338125749_n_edited.jpg
Oskar Holldorff

Piano

Oskar har Bachelor i populærmusikk fra Westerdals og Mastergrad i musikkvitenskap fra UiO. Han er en meget erfaren pianolærer som har jobbet på alt fra kulturskole til høyskole. Når Oskar ikke underviser reiser han verden rundt og spiller konserter med forskjellige artister! Bandet hans heter Dim Gray

Njaard og dobro_edited.jpg
Njaard Sverre Kilvær

Gitar

Njaard er en utrolig god gitarlærer som har lektorutdanning fra Universitet i Oslo. Som gitarlærer behersker Njaard behersker de fleste sjangre, nivåer og har en unik måte å komme i kontakt med elevene på. Vi er heldige som har han som lærer hos oss på Backstage.

Bilde 2_edited.jpg
Katrine Heiseldal

Administrativ leder og pianolærer

Katrine Heiseldal er en allsidig pianist og pianolærer med bachelorgrad i Klassisk Utøvende Klaver fra Universitetet i Agder. Underveis i karrieren har hun akkompagnert en rekke sangere og solister innenfor mangfoldige sjangre som blant annet jazz, pop, musikal, vise og klassisk. I 2014 spilte hun blant annet både solo og akkompagnerte under MozartFestivalen. Hun har også deltatt som pianist i eget band som spilte på blant annet Månefestivalen i 2016. I 2014 spilte hun med Østfold Symfoniorkester under regi/dirigering av Jon Fylling. Under studiene har hun deltatt i diverse Masterclasser blant annet med Cordula Hacke og Grzegorz Niemczuk. Ellers har hun opptrådd som solist i forskjellige sammenhenger. I tillegg har hun 1 år utdannelse i Music Business fra Fagskolen i Kristiania, og bakgrunn som blant annet artist manager og har vært med å drive eget plateselskap Fretless Recordings og driver selv managementet EKxTE Management den dag i dag. Musikkglede og mestringsfølelse er det som driver Katrine fremover i musikken og det vil hun gjerne også spre videre til andre i undervisning.

kontaktanker

Kontakt oss

Bestill prøvetime nå, så finner vi undervisningen som passer deg!
Undervisningsdag som passer

Du er nå påmeldt!

Sandvika

Leif Larsens vei 9, 1338 Sandvika

Adresse Sandvika
Adresse Strømmen

Strømmen

Strømsveien 50, 2010 Strømmen

Inngang ved siden av Flügger farve og undervisningen er i 3ETG.

bottom of page