top of page

Gitar, ukulele & bass

Vokal & sang

Studioproduksjon

Den individuelle undervisningen er vårt flaggskip, og her gir vi 110% for at alle elever skal få maksimalt ut av spillingen og sitt utgangspunkt. Lærerne ved musikkskolen tilpasser undervisningen til hver enkelt elev, og det innebærer at vi ikke følger rigide opplegg der alle må gjennom det samme, men strukturen blir konstruert individuelt i et tett samarbeid mellom elev og lærer (og foreldre). Læreren utformer således en undervisning som sikrer både motivasjonen og utvikling av ferdighetene til eleven, i elevens eget tempo. Vi er svært stolte over de individuelle kursene og garanterer topp kvalitet! 
Vi underviser på hverdager mellom kl. 14.00 og 21.00, og sammen finner vi et tidspunkt som passer for deg. Kursene går over ett semester av gangen og det er en spilletime i uken. 17 uker om våren (oppstart i uke 2) og 15 uker om høsten (oppstart i uke 34). Vi har løpende opptak hele året gitt at vi har kapasitet. Prisene bestemmes ut i fra hvor lang timelengde du ønsker pr. gang.

Gruppeundervisning

Alle gruppeundervisngsopplegg
kr 2.459,-
pr kurs

Gitar 

Lær grunnleggende grep og akkorder, teknikker og mange spennende sanger med gruppeundervisning på akustisk gitar! Ingen forkunnskaper kreves - her starter vi med blanke ark. Dyktige lærere. Maksimalt 8 deltagere per kurs - Løpende opptak. 

- Tidspunkt: tirsdager kl 18.00 - 18.45

- Varighet: 10 uker

Vokal 

Elsker du å synge? Bli med på gruppeundervisning i vokal og sceneteknikk! Møt andre sangglade i samme aldersgruppe hver onsdag over 10 uker.

- Tidspunkt: Tirsdager kl 18.00 - 18.45

- Varighet: 10 uker

- Antall deltagere: maks 8

Band 

Her er kurset for deg som drømmer om å spille i band! Gjennom 10 uker får du prøvd deg på å spille sammen med likesinnede, med fokus på musikkglede og samspill. Våre dyktige lærere tilpasser kurset etter deltagernes nivå, slik at du får utfordret deg på det stadiet du er. Passer for både nybegynnere og viderekomne. 

- Tidspunkt: onsdager kl 18.00 - 19.00

- Varighet: 10 uker

- Antall deltagere: maks 6

gitaranker

Instrumenter vi underviser i

Akustisk gitar 

Vi tilbyr undervisning i alle former for akustisk gitar, og har fokus på det DU ønsker å lære. Hos oss vil du lære akkorder/grep, du vil lære å spille rytmiske figurer, fingerspill og andre teknikker med utgangspunkt i den musikken du liker best! Det finnes to hovedtyper av akustiske gitarer: westerngitarer (stålstrenger) og klassiske gitarer (nylonstrenger). Vi anbefaler at barn starter med en nylonstrengsgitar fordi den er lettere å spille på. Men gitartypene har ulik klang, føles forskjellig og har ulike bruksområder. Derfor kan det være lurt å prøve de ulike typene, og vi kan selvfølgelig hjelpe til med å finne en som passer akkurat deg.

El-gitar 

El-gitar er et av våre mest populære tilbud, og enten du er nybegynner, interesserer deg for rock, miksolydiske skalaer eller noe helt annet så har vi kompetansen til å lære deg det! Vi tar imot både nybegynnere og mer erfarne gitarister, unge så vel som voksne, og skreddersyr undervisningen slik at du utvikler deg i ditt eget tempo. Du vil få innblikk i ulike stilarter, akkorder/grep, fingerspill, plekterteknikk og fingersetting. Kun fantasien setter grenser, og vi tar utgangspunkt i den musikken du liker best.

Ukulele 

Ukulele er et lite instrument med opphav på Hawaii. Instrumentet er svært lettspilt og egner seg godt som en introduksjon til en verden av strengeinstrumenter, enten du er barn, ungdom eller voksen. Undervisningen vår tilpasses hver enkelt elev, og vil ta for seg alt fra grunnleggende grep/akkorder. Ukuele er et morsomt instrument å spille på, og er veldig lett tilgjengelig. Du kan finne ukuleler i alle prisklasser, kvaliteter og størrelser. Den vanligste ukulelen er den minste - en sopranukulele. Instrumentet er lettspilt, har lav vekt, og er enkelt å ta med seg når en er ute og reiser. Med en ukulele og noen enkle låter foran leirbålet, er du garantert å skape den rette stemningen.

Bass 

Enten du vil spille i band eller for deg selv så har vi bassundervisningen for deg. Vi gir en bred og god undervisning, og fokuserer selvfølgelig på det du aller helst ønsker å spille! Bassgitaren skaper sammen med slagverket det grunnleggende rytmiske akkompagnementet i et band/ensemble-gruppe. Instrumentet bidrar til å holde det harmoniske forløpet tilgjengelig for resten av gruppen. Hos oss vil du lære å spille stødig, holde jevnt tempo, spille ulike låter, og benytte ulike teknikker. Dine egne musikalske interesser danner grunnlaget for låtene som spilles.

Trommer 

I takt med tiden foregår undervisningen på elektroniske trommer fordi det er det flesteparten av våre elever ønsker. Det du lærer er selvfølgelig direkte overførbart til akustiske trommer også. Gjennom kursene våre vil du lære riktige slagteknikker, øke din rytmiske forståelse, lære å koordinere armer og bein, spille rytmene til dine helter, og selvfølgelig lære å skape liv i ditt eget trommespill.

vokalanker

Vokal 

Vil du bli popstjerne? Eller bare digger du å synge? Vokalundervisningen vår foregår individuelt med sangpedagog og vi er veldig glade for å kunne tilby undervisning i topp kvalitet. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å være med. Sang passer for alle, og alle vil kunne ha glede av undervisning. Vi underviser i alle aspekter av sang: fra å lære tekst, til å synge rent, akkopagnere seg selv, og øve på pusteteknikker. Hvis du lurer på om sang er noe for deg så er svaret ja!

pianoanker

Piano / keyboard 🎹

Vi tilbyr piano- og keyboardundervisning, og våre lærere hjelper deg til å nå dine mål. Enten du har ambisjoner om å bli pianist, eller bare ønsker å spille for deg selv, kan vi love at undervisningen blir tilpasset dine ønsker. Vi anbefaler at barn begynner med piano fra 6 år og oppover, men modningen til eleven er selvfølgelig det viktigste, så derfor har vi ingen fastsatte aldersgrenser. Hos oss er spilleglede og elevens egne ønsker satt i fokus! Enten det er pop, rock, blues eller klassisk så har vi lærere med kompetansen som skal til for at du skal få det gøy og lærerikt! Du vil få opplæring i å lese noter, i å spille med akkorder (besifring), du vil lære å bruke øret aktivt når du spiller (gehør), og du vil lære å spille fritt (improvisasjon).

studioanker

Databasert musikkproduksjon🎧

Hva er vel kulere enn å sitte bak en laptop, med tilgang til alle verdens instrumenter og lyder, og lage egne beats og låter? Artister som Kygo og David Guetta har satt denne formen for komponering på dagsordenen, og hos oss kan du få hjelp til å lage din egen musikk. Vi tilbyr opplæring i midiprogrammering, software, plug-ins og innspilling. Har du et MIDI-keyboard, men ikke vet helt hvor du skal starte? Da er individuell opplæring i musikkprogrammering perfekt for deg. Vi har kompetanse i Ableton, Garageband, Logic, Cubase, Pro Tools mm. Alle har en liten musiker i seg, og vil du lage egen databasert musikk vil du stortrives hos oss.

music-4507817.jpg
bottom of page