top of page
Backstage_Logo_Sort_stående.png
Girl with Guitar
Tips til Utstyr

Vi får hele tiden spørsmål fra elever om hva slags utstyr og instrumenter de bør kjøpe seg. Derfor har vi laget en grundig oversikt over forskjellig musikkutstyr som vil gi deg det beste utgangspunktet for å nå dine musikkalske mål!
 

Piano - Elpiano og Keyboard

Piano Keyboard

Piano eller klaver som det også heter, er det mest populære instrumentet akkurat nå. Det er ingen hemmelighet at de beste pianoene koster mye, men det det finnes mange rimelige alternativ som man kan kjøpe for å komme i gang. Trykk her for lese hva vi anbefaler som et godt kjøp til både nybegynnere og mer erfarne!

Musikkproduksjon - Programvare og utstyr

Music Recording

Musikkproduksjon, Studioproduksjon, EDM, kjært barn har mange navn. Før i tiden måtte man leie store studioer for å lage musikk, men nå kan man gjøre alt på en bærbar datamaskin. Selv som teknologien har kommet langt er det fortsatt noen krav til utstyr man må kjøpe og vi har laget en liste med det viktigste.  Visste du at alle elever hos oss får 40% avslag på de beste musikkprogrammene med studentrabatt. Klikk her for å lese mer! 

DJ - Både programvare og forskjellige brett

DJ Headphones

Har du lyst til å bli en DJ og spille på nattklubber? Mange tror at DJutstyr koster skjorta og krever mye opplæring, men et profft DJbrett trenger ikke koste mer enn litt over 2000kr. 

Gitar - Elgitar, Akustisk gitar og Ukulele

Electric Guitar

Gitar også et utrolig populært instrument og i motsetning til piano, er gitar kanskje det rimeligste nybegynner instrumentet. 

Bass

Bass Guitar 2

Bassisten har den viktigste rollen i bandet. Klikk her for å lese om våre tips.

Trommer - Akustiske og elektriske trommer

Electronic Drum Set

Tradisjonelt sett har trommesett krevd mye plass og lager mye lyd, men utviklingen av elektriske-trommesett har blitt både bedre og billigere. Trykk her for å lese om vår anbefaling av trommesett

bottom of page