om oss

Dette gjør vi

Daglig leder Markus og eier Leif er opptatt av at elevene skal få maksimalt utbytte av undervisningen og samtidig ha det gøy i prosessen. De har til sammen nærere 40 års erfaring med musikkundervisning og har tusenvis av opplærte og flinke musikere på samvittigheten. 

Musikkudervisning.no/ Backstage Musikkskole startet i 1996 og er en privat musikkskole i Akershus med undervisning i Sandvika og Strømmen. Skolen har både individuell og gruppeundervisning (se priser & kurs). Vi underviser alle fra begynner til viderekommen og ønsker alle uansett ambisjonsnivå hjertelig velkommen.

Gamle i gamet: Daglig leder Markus (til venstre) og eier Leif (til høyere)

Lærerne

Ingvild Våge

Vokal

Ingvild har en stor lidenskap for sang og er utdannet adjunkt med tilleggsutdannelse i musikk og teaterfag. Hun har spesialisert seg i folkemusikk og teaterkommunikasjon, og har i tillegg to år fra Bårdar Akademiet.

Maria Bjørkavold

Piano & sang

Maria er entusiastisk lærer i piano og sang. Hun har utdannelse fra Westerdals i Oslo.

Eirik Jacobsen

Gitar/piano

Eirik har en mastergrad fra universitetet i Oslo og mestrer både country, elektronisk, fusion, jazz og pop. Han er aktiv musiker og brenner for musikken.

Håvard Haugland

Gitar

Håvard underviser i både elektrisk og akustisk gitar og har utdannelse fra høyskolen i Bergen. Han mestrer rock, metal, blues og jazz.

Leif Bratterud

Piano/ Eier

Leif startet musikkskolen i 1996 og har siden den gang jobbet med drift og undervisning. Leif er en entusiastisk pianist og underviser i både klassisk piano og popmusikk.

Lisa Johansen
Lisa Johansen

Vokal/Piano

Lisa har utdannelse fra både Complete Vocal Institute og Universitetet i Oslo. Hun har stor lidenskap for jazz og har lang erfaring som praktiserende musiker.

Diana Jakobsen

Piano/Vokal

Diana har bachelorgrad fra Westerdals og trives godt bak pianoet. Hun finner stor glede i å hjelpe andre aspirerende musikere med å nå sine drømmer.

Karstein Grønnesby

Trommer/Piano

Kartstein er utdannet hos Westerdals og er en inspirerende musikk og kulturinteressert lærer.

Markus Skjærstad

Gitar/ Daglig leder

Markus er daglig leder og står for den administrative driften av musikkskolen. Han har en mastergrad i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo og underviser i gitar for begynner og viderekommende. Hans hjerte banker for progressiv rock.

Sondre Aasberg
Sondre Aasberg

Gitar/Piano

Gitar/Piano

Sondre har en bachelorgrad i musikk samt praktisk-pedagogisk videreutdannelse. Han er en erfaren musiker og mestrer de fleste sjangere.

Sondre har en bachelorgrad i musikk samt praktisk-pedagogisk videreutdannelse. Han er en erfaren musiker og mestrer de fleste sjangere.

Vilde S Paulsen

Vokal/Piano

Vilde studerer bachelorgrad ved Westerdals og har fra før gått Bårdar Akademiet. Hun er aktiv musiker og er stadig å se på den norske musikalscenen.

Alexsander Bergby

Piano

Alexander er utdannet musikkpedagog og her et bankende hjerte for klassisk piano. Hans store musikkinteresse er bred og har ikke begrenset han til utelukkende klassisk musikk. Alt fra jazz via latin til heavy-musikk interesserer han og han er godt skodd for de fleste sjangere og utfordringer.

Mats Lillehaug

Trommer /Gitar / Piano

Mats er utøvende musiker og har en bachelorgrad fra høyskolen. Han er en aktiv musiker og har spiller i et bredt spekter av Jazz/Blues/Rock/Metal.

Milad Amouzegar

Gitar

Milad underviser i gitar. Han har en bachelor fra Westerdals, en mastergrad fra UiO, og studerer nå PPU på USN.

Daniel Deltchev

Gitar/Piano

Gitar/Piano

Daniel har bachelorgrad fra Westerdals, han spiller en rekke instrumenter og har gitar som hovedinstrument. Han mestrer også en rekke sjangere som jazz, pop, rock, funk, reggae, country og fusion.

Ask Vatn Strøm

Gitar

Ask underviser i gitar. Han er utdannet musikkpedagog fra Norges Musikkhøgskole og er aktiv deltager i det norske musikermiljøet.

 J. Ofelia Ø.Ossum

Piano/Vokal/Cello

Ofelia har utdannelse fra Universitetet i Oslo og Norges Musikkhøgskole. Hun er aktiv musiker og turnerer både inn og utland.

Henrik Dalen

Piano/Gitar/Bass

Henrik er utdannet pedagog og er aktiv musiker med bred kunnskap innen pop, rock og jazzmusikk.

Lars Monstad
Jakob Rypdal

Piano/Stuioproduksjon/Live Electronics

Gitar/Piano

Lars har bachelorgrad fra Westerdals. Han har lang erfaring som klassisk pianist og mestrer de fleste musikksjangere godt. Han er aktiv musiker og holder på med videreutdannelse ved Norges Musikkhøgskole.

Jakob har en bachelor fra Griegakademiet og Rytmisk Musikkonservatorium, han har i tillegg en praktisk-pedagogisk utdannelse fra NMH. Han mestrer jazz, rock, pop og friimprovisasjon og klør i fingrene etter å lære bort noe av det han kan.

Kontakt oss

 
Kontakt oss, så finner vi undervisningen som passer deg!

Sandvika

Leif Larsens vei 9, 1338 Sandvika

Strømmen

Strømsveien 50, 2010 Strømmen, Norge