om oss

Dette gjør vi

Daglig leder Markus og eier Leif er opptatt av at elevene skal få maksimalt utbytte av undervisningen og samtidig ha det gøy i prosessen. De har til sammen nærere 40 års erfaring med musikkundervisning og har tusenvis av opplærte og flinke musikere på samvittigheten. 

Musikkudervisning.no/ Backstage Musikkskole startet i 1996 og er en privat musikkskole i Akershus med undervisning i Sandvika og Strømmen. Skolen har både individuell og gruppeundervisning (se priser & kurs). Vi underviser alle fra begynner til viderekommen og ønsker alle uansett ambisjonsnivå hjertelig velkommen.

Gamle i gamet: Daglig leder Markus (til venstre) og eier Leif (til høyere)

Lærerne

Ingvild Våge

Vokal

Ingvild har en stor lidenskap for sang og er utdannet adjunkt med tilleggsutdannelse i musikk og teaterfag. Hun har spesialisert seg i folkemusikk og teaterkommunikasjon, og har i tillegg to år fra Bårdar Akademiet.

ole%20kristian%20BS_edited.jpg
Ole Kristian Bekkevold

Gitar/Bass/Ukulele

Ole Kristian underviser i gitar, bass og ukulele. Han har mastergrad i musikkvitenskap fra UiO. 

Vilde%20BS_edited.jpg
Vilde Didriksen

Vokal/Piano

Vilde underviser i sang og piano. Har utdannelse i utøvende sang fra NLA Staffeldtsgate. Vilde er veldig hyggelig og flink. 

Håvard Haugland

Gitar

Håvard underviser i både elektrisk og akustisk gitar og har utdannelse fra høyskolen i Bergen. Han mestrer rock, metal, blues og jazz.

Leif Bratterud

Piano/ Eier

Leif startet musikkskolen i 1996 og har siden den gang jobbet med drift og undervisning. Leif er en entusiastisk pianist og underviser i både klassisk piano og popmusikk.

leon BS.jpeg
 Leon Røsten

Gitar/Piano

Han har mastergrad i utøvende jazz piano fra NTNU. Underviser i piano og gitar. Leon er en veldig hyggelig og flink fyr!

Eline%20BS_edited.jpg
katrine%20BS_edited.jpg
Markus Skjærstad

Gitar/ Daglig leder

Markus er daglig leder og står for den administrative driften av musikkskolen. Han har en mastergrad i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo og underviser i gitar for begynner og viderekommende. Hans hjerte banker for progressiv rock.

 Eline Hellerud Åsbakk

Vokal

Eline er utdannet fra det Jyske Musikkonservatorium. Eline underviser i sang og er en entusiastisk lærer!

 Katrine Stenbekk

Prod/Vokal / Piano

 Hun er utdannet fra LiPa og Norges musikkhøgskole. Underviser i sang, piano og databasert musikkproduksjon.

kristofer_edited.jpg
Henrik Dalen
Lars Monstad
Kristofer Staxrud

Piano/Stuioproduksjon/Live Electronics

Trommer/Gitar/Piano

Piano/Gitar/Bass

Henrik er utdannet pedagog og er aktiv musiker med bred kunnskap innen pop, rock og jazzmusikk.

Lars har bachelorgrad fra Westerdals. Han har lang erfaring som klassisk pianist og mestrer de fleste musikksjangere godt. Han er aktiv musiker og holder på med videreutdannelse ved Norges Musikkhøgskole.

Dette er Kristofer Staxrud. Underviser i slagverk, gitar og piano.  Han har utdannelse fra Høgskolen i Staffeldsgate, og PPU fra høgskolen i Telemark.

Diana Jakobsen

Piano/Vokal

Diana har bachelorgrad fra Westerdals og trives godt bak pianoet. Hun finner stor glede i å hjelpe andre aspirerende musikere med å nå sine drømmer.

hanne BS.jpeg
Hanne Rye Hanssen

Piano

Hanne Rye Hanssen underviser i sang og piano. Har utdannelse fra musicians institute Los Ammgeles, Westerdals, og ett år med pedagogikk fra UiO. Hanne er utrolig flink og koeslig! 

 J. Ofelia Ø.Ossum

Piano/Vokal/Cello

Ofelia har utdannelse fra Universitetet i Oslo og Norges Musikkhøgskole. Hun er aktiv musiker og turnerer både inn og utland.

default_musikkskolen.png
Karstein Grønnesby

Trommer/Piano

Kartstein er utdannet hos Westerdals og er en inspirerende musikk og kulturinteressert lærer.

Kontakt oss

 
Kontakt oss, så finner vi undervisningen som passer deg!

Thanks! Message sent.

Sandvika

Leif Larsens vei 9, 1338 Sandvika

Strømmen

Strømsveien 50, 2010 Strømmen, Norge